19 de setembre del 2013

RUBEN OTERO A LA EXTREME DE NARBONNE


RUBEN OTERO A LA EXTREMMAN TRIATLO DE NARBONNE
El passat cap de setmana es va disputat a la localitat francesa de Narbonne, el Extrememan Triatlo. La prova era la tercera de circuit despres de les celebrades a Salou i Getxo. La propera cita sera a Menorca a finals d´aquest mes de setembre. La prova de Narbonne, com totes les del circuit es disputant a en modalitat de triatlo de mitja distancia, 1900m natacio,90km bicicleta i una mitja marato.
El Facvac triatlo estava present amb el Ruben Otero que es presentava a la prova amb molt bones sensacions. Ja ha disputat diverses proves d´aquesta distancia durant la temporada i es troba a les darerres setmanes de preparacio per a la Challenge Barcelona-Maresme del proper mes d´octubre.
El seu resultat final no podia ser mes positiu, acabava la prova per sota de les 5h , amb un temps final de 4h57´46¨, ocupan el 64e lloc de la general. Rebaixan en mes de 30 minuts els temps que havia fet a la prova de Salou. Els seus parcials al llarg de prova van ser: 38´30¨al tram de natació, 2h40´58¨al tram de bicicleta, que haguessin sigut menys si no hagues tingut problemas tecnics amb la bicicleta. Pero sens dubte el tram de cursa a peu va ser espectacular amb un temps de 1h31´21,marcan el 18é millor registre de tots les participants en aquest segment.
Despres d´aquest gran resultat, quedan els darrers entrenaments de cara al objectiu de la temporada que sera el Challenge Barcelona-Maresme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada