HECTOR CALVO CAMPIO CATALUNYA DE MILLA URBANA M45

XVIII Milla Urbana Sant Antoni de Calonge
IV Campionat de Catalunya de Milla Urbana

17/8/2013
El passat dissabte 17 d’Agost va tenir lloc el IV Campionat de Catalunya de Milla Urbana dins el marc de la Milla Urbana de Sant Antoni de Calonge. Aquesta edició comptava doncs, amb una sèrie de curses obertes per a tothom i una altra sèrie de curses per a atletes federats i fererades en categories sènior i veterans.
El circuit de 500 metres, al qual havien de fer tres passades per meta, més la recta final de 109 metres per tal de completar la distancia homologada de 1609 metres, presentava molts atractius pel nombrós públic assistent ja que estava situat en el passeig marítim de la localitat a tocar de la platja.
En la categoria de veterans M45 va participar l’atleta del FACVAC Héctor Calvo qui  es va endur la victòria final en una cursa on es van trobar una desena dels millors especialistes del migfons català. Des del tret de sortida L’Héctor va imposar un fort ritme per tal d’evitar problemes en els revolts de 180 graus que el va permetre posteriorment gestionar l’avantatge aconseguit per tal de entrar en meta amb uns valuosos segons sobre el segon classificat. El temps oficial sobre la distància va ser pel campió, l’Héctor Calvo, de 5 minuts i 26 segons.
Amb aquesta victòria l’Héctor Calvo finalitza la temporada de campionats oficials amb un bagatge de importants llocs en la seva categoria d’edat i en la distancia de la milla (quart classificat en el campionat d’Espanya de Milla Urbana a La Palma) i els 3000 metres obstacles (tercer classificat en el campionat de Catalunya a Calella de Mar i cinquè en el d’Espanya a Vitoria-Gasteiz).