28 d’agost del 2013

FACVAC VALLS, A LES CURSES NOCTURNES DE REUS I ALCARRAS

FACVAC A LES CURSES NOCTURNES DE REUS I ALCARRAS
Les curses nocturnes o de tarda son una bona oportunitat de correr a  l´estiu, lluny de les calors matinals. Aquest passat cap de setmana els atletes del Facvac Valls, hn estat present en dues d´aquestes curses.
El divendres a les 20h , es disputava a Reus la Cursa de Sant Jaume. La cursa aplegava aprop de 350 corredors que havia de fer front a un recorregut de 10km. La cursa am sortida i arrivada al Parc del Capellans, al costat de les piscinas municipals de Reus, amb un recorregut planer, per camins aslfaltats que portava als corredors fins al poble de Riudoms per tornar-ho cap a Reus. El gran protagonista va ser la xafogor que varem haver de patir els corredors. Gran participacio dels atletes del Facvac en aquesta prova. 7é lloc pel Albert Marsal (Facvac Valls) 36´52¨, 34é Dolça Olle (Fast triatlo) 41´09¨, 35é Quim Royes (Facvac ) 41´10¨, 139é Francisco Sierra (Facvac Valls) 47´30¨

Un dia despres , el dissabte i a la mateixa hora, es celebrava a la población d´Alcarras a la comarca del Segria, la primera edicio d´aquesta cursa de 10 km, batejada com a Nectarina Atletica. La primera edicio va aplegar al voltant de 250 corredors, que van poder gaudir d´un recorregut urba i per camins asfaltats al voltant de Alcarras. Cursa amb força detalls pels corredors, amb tres avitualament liquits durant la cursa, aixi com dues zones humides, amb aspersors que van ajudar a minvar la sensacio de calor. El Facvac  Valls, va estar presenta amb dos corredors força habituals a les curses de ponent. . 19é lloc Jordi Romeu (Facvac) 39´42¨i  174é Joan carles Purcalla (Facvac)51´42¨.