20 d’agost del 2013

FACVAC VALLS, CURSA BELL.LLOC D´URGELL

FACVAC VALLS, A LA  CURSA DE BELL-LLOC D´URGELL

La Cinquera edicio de la cursa de la vila lleidatana de Bell-lloc d´Urgell, presentava camvis importats. Per un costat es retrasava un 15 dies respeste les dades habituals , es veia en horari de tarda i s´abandonava la habitual ubicacio de la Pineda , pero pasar- la al centre del poble. El camv iva ser un exit doncs la prova va aplegar mes de 400 persones entre la caminada i la cursa. La elevada temperatura als moments previs de la cursa, mes de 34º C, va obligar a endarrerir l´hora de sortida. Va ser una molt bona opcio vist el resultats final amb alguns corredors que van haver de ser asistits pels equips medics, amb cuadres de cops de calors i deshidratacions. Gran organitzacio amb bons avituallments amb aigua fresca, esponjes i fins i tots dutxes, que van ajudar molt a sofocar el calor. Recorregut força planer sense gaires dificultats. El Facvac va estar present amb el joan Carles Purcalla, que fins avui havia disputat totes les edicions anteriors. El Joan Carles, tot i trobarse en proces de recuperacio, no es voler perdres aquesta prova, finalitzant al lloc  136é amb un temps de 53´49¨. Lluny dels seus registres, pero content de no haver patit cap molestia.
Els propers dies els atletes de fons del Facvac Valls, estaran presents a altre curse  les comarques lleidatanes i a la classica cursa de l´espluga de Francolí.