22 de novembre del 2013

FACVAC VALLS ,AL 44É CROSS DE MATARO

EL FACVAC PRESENT AL CROSS  DE MATARO 2013

Atletes del FACVAC i de l’escola d’atletisme del club varen participar el pasat diumenge dia 17 a la 44 edició del cros ciutat de Mataró, un dels mes tradicionals de Catalunya i on sempre hi ha una gran participació, i un gran nivell en totes les categories.
Així va ser malgrat que la climatologia del cap de setmana podia fer pensar lo contrari, dons com sempre bona participació i bon nivell,  amb un circuit que ja tradicionalment dur i que el fet de la pluja encara va fer que aquesta duresa es veies incrementada.
Per part del FACVAC varen participar l’Oriol Cardiel en categoria cadet masculí que sobre un circuit de 3655 metres va obtenir una bona classificació amb un temps de 14’25”, de la Xènia Cardiel que en la categoria infantil femení sobre un circuit de 1200 metres va fer una marca de 5’20”, de la Mireia Garcia que en categoria Juvenil femení  en un circuit de 3155 metres va fer una marca de 14’54” i per últim el Xaví Garcia que sobre un circuit de 8070 metres va fer la 6ena, posició amb un temps de 26’26”
Un bon començament de temporada de cros que esperem ens faci gaudir el proper dia 1 de desembre d’un magnífic cros Ciutat de Valls.