4 de novembre del 2013

EL 25é CROSS CIUTAT DE VALLS, OBRE INSCRIPCIONS


El proper diumenge 1 de desembre teniu: 25é CROSS CIUTAT DE VALLS, el cross en estat pur. Ja portem 25 edicions d’una prova plenament consolidada al calendari de cross. Cada any són més els atletes que s’acosten al circuit del fornàs per disputar un cross d’altíssim nivell. L´any passat varem ser  un total de 300 corredors, esperem aquest any superar aquesta xifra. La participacio es oberta a totes les categories per a nens i nens federats o no.
El cross permet ja no tan sols gaudir de curses amb els més menuts de la casa, també és una fantàstica posta a punt per als/les atletes de ruta, per la gent que fa curses de muntanya i als triatletes és una forma d’anar preparant les cames de cara a la nova temporada, i per a molts/es corredors/es una prova diferent.
Repetirem els circuits de l´any passat.  La sortida  i arrivada estara situada en un zona asfaltada.  Els horaris i recorreguts ja estan definits. Serà un circuit de terra pero força dur, els claus els podeu deixar a casa.Però ja podeu comptar que hi haurà de tot, pujades, baixades,... i pels acompanyants un fantàstic servei de cafeteria on podreu degustar la coca amb xocolata, entrepans fred i calents, cafè o refrescos.
Ja ho sabeu l´inscripció és gratuïta per totes les categories, exceptuant als corredors de les categories promesa, veterans/es  i  seniors  que no tinguin llicencia de la FCA que hauran de pagar 5€. Aquest import es pagara el mateix dia de la cursa. Aquest corredors pendran part un la cursa OPEN, que es va conjuntament amb l´absoluta. Aquesta categoria tambe tindra premis. A mes als atletes veterans es premiara al primer de les diferents categries veterans.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada