28 d’octubre del 2013

PODI PEL XAVI GARCIA ALS 10KM CIUTAT DE CASTELLO


XAVI GARCIA FACVAC VALLS, TERCER ALS 10KM  DE CASTELLO
Aquest passat cap de setmana, es va disputar a Castello, la vuitena edicio del Gran Premi Ciutat de Castello- Trofeig El Corte Ingles. Mes de 1000 corredors es van aplegar per recorrer un circuit força rapit pels principias carrers de la poblacio. Cursa de 10km, amb recorregut homologat
Gran animacio la que van viure el corredors al llarg del recorregut. Amb moltissim public al carrer animant al pas dels corredors. La temperatura altísima per les dates d´octubre va ajudar a aplegar molt del public  als carrers. En un recorregut molt rapid, els favorits de la prova van comandar la prova amb un forts ritmes. El guanyador de la prova va  ser un dels favorits, Abdelghafour Lasri 31´43¨, segon lloc pel Joan Ramon Pous 32´04¨, i tercer lloc per Xavi Garcia (FACVAC-Ronhill) 33´04¨. tercer lloc molt lluitat fins als darrers metres, on el Xavi es va imposar a la llarga recta de meta, amb un fort canvi de ritme. Entrant amb 2 segons menys que el quart classificat i un dels favorits al  trionf.
Per la seva banda el Facvac tambe va ser present a la Cursa de 10km de Sant Viçenç dels Horts. La prova va comtar amb la participacio del atleta Jordi Romeu, que finalitzava la cursa al 24é lloc amb un temps de 39´15. Bons resultats els obtinguts pel grup de corredors de Fons del Facvac Valls, que es troban en plena preparacio de diverse proves: Mitja Marato de Taragona, Marato Costa Daurada, la Behobia-San Sebastian ect..

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

    ResponElimina