21 d’octubre del 2013

MARTA BATALLA S´IMPOSA A LA CURSA DE MUNTANYA EL REPLA

Marta Batalla, s´imnposa a la Cursa de muntanya el Repla
Mes d´un centenar de corredors es van aplegar al Pla de Santa Maria, per disputar la segona edicio de la cursa del Repla.  La prova presentava camvis significatius respecte de la primera edicio. La distancia establerta per la proba va ser de 13500m i un desnivel positu de 672m.  L´organitzacio va estar magnifica, amb multitut de voluntaris als punts de control de pas i a les zones d´avituallament. El nou recorregut mes tecnic, amb mes senders i corriols. El Facvac Muntanya va estar present a la cita, amb un total de quatre corredors. A nivell general destacar la victoria de la Marta Batalla, amb un temps final de 1h23´. Victoria molt treballada, on va saber mantindre les escases diferencies que havia assolit a meitat de cursa. En categoria masculina gran 29é lloc pel Paco Muñoz 1h21´59¨, al lloc 41é arrivava el vetera Francisco Sierra 1h23´57¨, i una mica mes enrera al lloc 59é feia la seva entrada el Xavi Ardil 1h28´55.
El proper cap de setmana, atletes del Facvac seran present a la Cursa del Caragol, a Linyola. Prova que en dues ocasions ha guanyat le corredor Xavi Garcia