23 d’octubre del 2013

FACVAC VALLS, A LA MITJA MARATO I 10KM DE REUS

FACVAC VALLS, GRAN PARTICIPACIO ALS 10KM DE REUS

Gran inici de temporada dels nostres corredors. Si fa unes setmanes estavan a la cursa del caragol a Linyola. Aquest cap de setmana la cita era amb la mitja marato i els 10km de Reus. Prop de 1000 corredors es van aplegar per recorrer la mitja marato i les 10km de Reus. La proba presentava camvis importants al recorregut, i es concentrava totalment al voltant del pabello olimpic de Reus, Carretera de Salou.  El recorregut de 10km, on els corredors de la mitja marato havian de fer dos tombs, es presentava a priori força rapid, sense gaires desnivells i amb molts trams de llargues rectes, ideals per mantindre bons ritmes de cursa. Les marques assolides finalmente van donar la rao, assolint tant en catagoria masculina com femenina el record de la proba.
El Facvac Valls, van tindre una nombrosa participación fins a un total de 10 corredors van pendre la sortida. La majoria van optar per la participacio a la cursa de 10km. Gran participacio que va permetre assolir diferents podis dels nostres atletes. El millor classificat el 4ar Jaume Jove 34´18¨, 14é Albert Marsal 36´46¨, 27é Toni Gonzalez 38´10¨, 34é Quim Royes 38´44¨, 37é Albert Marcos 38´50¨, 51é Pere Josep Lopez 40´01¨(primer classificat de la categoria), 85é Cristina Fargas 42´09¨, 92é Montse Marti (Corredorsvalls) 42´46¨, 128é David Arjona 44´54¨, 173é Ricard Garcia 43´28¨. Per la seva banda a la mitja marato tambe varem tindre la presencia del vetera Francisco Sierra, que arrivava a meta al lloc 176é amb un temps final de 1h42´54¨, ocupant le segon lloc de la seva categoria.
El proper cap de setmana tindrem nous desplaçaments per parts del corredors del Facvac Valls, estarem presents als 10km de Castelló