21 d’octubre de 2013

RUBEN OTERO FINALITZA LA CHALLENGE BCN- MARESME


RUBEN OTERO FINALITZA EL CHALLENGE BCN-MARESME.
Gran cap de setmana el viscut pel triatleta del Facvac Triatlo, Ruben Otero.  Prenia part a la Triatlo Challenge Barcelona Maresme. La triatlo era a la vegada Campionat d´espanya de llarga distancia.  La prova amb unes distancies de 3,8km de natacio, 180km de bicicleta i 42,2km de cursa a peu, posa a examen la capacitat del participants, tant fisica com mentalmente.  Tot i la duresas de la proba mes de 1300 triatlete es van aplegar per enfrontarse a tot un repte. I es que molt del particpants superaran ampliamente mes de 10h d´esforç.
El Ruben Otero , arrivaba en un gran moment de forma, hores i hores d´entrenament, competicions així ho corroboraven.  A l´hora D,es donava el tret de sortida per aquest homes de ferro. Per devant 3,8km de natacio. El Ruben  finalitzava el recorregut de natacio amb 1h22´21¨, una mica mes lent del previst, pero una mica de corrent marina i trams molt llargs i sense gaire referencies, li van fer recorrer alguns metres de mes. Un cop a terra, tocaba agafar la bicicleta, per devant 180km.  Recorregut de dues voltes. Una primera de 75km a un bon ritme, pero a l´inici de la segona  va apareixer una intensa pluja i un fort vent. Tot i aquest contratemps finalitzava els 180km amb 5h29´49¨. Una noca transicio aquesta una mica mes llarga, per poder cambiarse de roba. I comencar 42km de cursa a peu. Recorregut pel passeig, on havian de fer un total de 4 voltes. Es una part on la fatiga del triatletes es mes que evidente, pero s´ha de dir que el caliu i els anins que reben els corredors del public, familiars fan oblidar que les forçes ja son justes. El Ruben va mantindre uns bons parcials al primer quart de la prova, per anar afluixant  el ritme a fi de poder finalitzar al prova i no arriscarse a patir problemas musculars. El seu temps als 42km 3h41´20¨.
El Ruben finalitzava la prova al 417é lloc de la general amb un temps de 10h49´24¨, finalitzan el 30é del Campionat d´Espanya de la seva categoria. El rostre de felicitat del nostre company, era tota una imatge de la satisfaccio pel objetiu assolit. Una  feina feta al llarg de tota la temporada.  Tambe fer esment de les persones que han ajudat a assolir aquest repte, amb una feina fosca, com a sigut el seu entrenador i per suposat la seva parella que ha donat tot el seu suport durant tota la temporada. Enorabona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada