21 d’octubre del 2013

XAVI GARCIA S´IMPOSA A LA CURSA DEL CARAGOL A LINYOLA

XAVI GARCIA GUANYA A LA CURSA DEL CARAGOL A LINYOLA
La cinquena edicio d´aquest prova, La cursa del Caragol, va tindre novament com a vencedor al corredor d´Alio Xavi Garcia (Facvac Valls). Amb aquest victoria amplia el palmares d´aquesta prova, on ha guanyat en tres ocasions. La prova del Pla d´Urgell va aplegar uns 250 corredors i mes de 150 caminadors. Els corredors havian de completar un recorregut de 10km, en un 80% per amplis camis de terra. I un 20% per trams asfaltats. La prova organitzada pel Centre Excursionista de Linyola, va tornar a estar a un gran nivell organitzatiu, amb tota mena de detalls i  atencions pels participants.
Els atletes del Facvac tornavan a repetir particpacio amb tres corredors, El Xavi Garcia finalitzava en primer lloc despres d´un espectacular sprint amb le corredor local i vençedor de la passada edicio Alex Tassies. El temps final del Xavi 34´01¨. Per la seva part la rsta de la expedio del Facvac tambe feien bones marques. 18é lloc pel Toni Gonzalez 38´59¨i 24é Jordi Romeu 39´48¨. En categoria femenia la victoria va ser per la Rosamari Carulla 40´00¨que reptia el triomfs de l´any passat. Tambe va pendre part la corredora vallenca Mar Bonet Gils, que assolia el segon lloc de la seva categoria amb un temps de 49´37¨.
Corredors del Facvac Valls, va ser presents a la mita marato del Vendrell que celebrava de forma conjunta un proba de 10km. Poc mes de 500 corredors es van aplegar en aquesta cursa, que tot i els camvis organitzatius continua tenin greu errades. Aquest any no ha sigut una excepcio i el recorregut ha rebut força critiques. A la mitja marato particpacio del Pere Josep Lopez, que finalitzava al 256é amb un temps de 1h36´19¨. Per la seva part a la cursa dels 10km particpacio del Francisco Sierra, que ocupava el 40é lloc amb un temps de 46´04¨.