14 d’abril del 2014

CURSA DELS IBERS I CURSA BOMBER DE BARCELONA

Facvac Valls, present a la  1º Cursa dels Ibers a Arbeca i Bombers Barcelona

En una matinal esplendida , prop de 400 corredors es van aplegar a l´entorn dels conjunt prehistoric dels Vilars d´Arbeca per gaudir d´una de la primera edicio de la Cursa dels Ibers. Sota la perfecte organitzacio de la Joventut Atletica d´Arbeca, els corredors van poder recorrer el circuit d terra, practicamnt pla al que havien de donar dues voltes per finalitzar els 10km de que contava la prova.
El Facvac Valls va estar presenta amb l´atleta Joan Carles Purcalla, que esta disputant la Lliga de curses de 10km de Ponent.  Millora important del seu rendiment respecte les curses anteriors. El recorregut molt planer tambe facilitava un bon resultat. El corredor del Facvac Valls, finalitzava la prova en un temps final de 50´39¨, ocupan el lloc 150 de la classificacio. Tambe va pendre part el corredor del GAC-AAEET, Jordi Albino, que finalitzava al lloc 128é amb un temps de 48´26.  A la prova dels 5km tmabe prenia la sortida le atleta vallenc Hector Calvo, pero uns petits problemes musculars li van impedir finalitzar la cursa.
Per altr banda atletes del Facvac Valls, van estar present a la multitudinaria carrera dels Bombers de Barcelona. La prova sota l´organitzacio de la empresa Nike, va ajuntar mes 25000 corredors. El Facvac  estava present amb dos representats. David Arjona 41´08 (nova marca personal) i Pere Josep  Lopez