15 d’abril del 2014

GRANS RESULTATS FACVAC MUNTANYA A LA CURSA DE LA TALAIA DE VILANOVA I LA GELTRU


Aquest cap de setmana començava el 12è Circuit Català de Curses per muntanya a la Cursa de la Talaia a Vilanova i la Geltrú. La secció de muntaya del FACVAC hi era present amb dues corredores Marta Batalla Trilla i Cristina Fargas Padreny que participarien en la modalitat de La Cursa, de 24 km i +950m de desnivell. El circuit transcorria per corriols i senders de la serra del Garraf, alguns amb força dificultat tècnica i sota un sol de justícia,  la qual cosa va endurir una mica més la cursa que sortia a les 9.30 del Càmping Vilanova Park, que cedia les seves instal·lacions a la organització .

El ritme de la prova va ser alt des de bon inici amb una pista que anava pujant progressivament fins arribar al tram amb més desnivell començava a partir del tercer quilòmetre aproximadament. Al km 6 una altra bona pujada i a partir d’allí puja-baixes constants i trencadors amb trams amb força pedra.

Un ambient atlètic genial que aplegava moltíssims corredors i corredores en les quatre modalitats a escollir (marató, cursa, small race i caminada). La organització fantàstica tant pel que fa a avituallaments, senyalització del recorregut i ambient a l’arribada i els voluntaris animant als corredors en tot moment amb un bon somriure.

Pel que fa a les corredores del club ambdues tingueren un paper molt destacat. Marta Batalla Trilla va entrar en 3ª posició de la general i primera de la categoria de veterans amb un temps de 2h33’31” i Cristina Fargas Padreny en quarta posició de la general i primera de la categoria senior amb un temps de 2h34’27”. Les animem a continuar entrenant dur per poder assolir molts més èxits en un futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada