7 de maig del 2014

FACVAC MUNTANYA, A LA CURSA VILABOU

Aquest cap de setmana es disputava a Vilanova d’Escornalbou la 4a. Cursa del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp. La secció de muntaya del FACVAC hi era present amb dos corredors Marta Batalla Trilla i Francisco Sierra Ochoa. La Marta participava en la cursa llarga de 24,5 km i +1100m de desnivell i el Francisco en la curta de 13,5 km i +500m de desnivell. Se sortia del recinte de FiraEsport on hi havia organitzades activitats lúdiques i esportives per totes les edats, entre elles la cursa juvenil de 2,5km. En aquesta va participar Arnau Sabaté del FACVAC, quedant primer classificat amb un temps de 10’30”.

La cursa llarga, nova de l’edició d’enguany, era bastant dura pel desnivell que acumulava i per la dificultat d’alguns dels trams.  Passava per l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca per enfilar fins al Coll Roig. D’allí se seguia pujant per senders i pista fins arribar al Coll de la Desenroscada, punt en què s’encarava un dels trams més exigents fins a la punta de les Pedrisses on bufava força vent que feia girar els molins amb força. Tot planejant pel cingle es baixava al poble de l’Argentera. Un cop allí, la segona pujada forta fins al Castell de Sant Miquel d’Escornalbou. Per acabar, una tercera darrera pujada exigent fins al Collet de les Forques i una baixada curta i tècnica per tartera i sender fins al poble de nou.

En la cursa curta es van imposar  Javi Sánchez, Xavier Cervelló i Kai Langel. Francisco Sierra entrava en el lloc 45è de la general i primer de la seva categoria amb un temps de 1h37’48”. Pel que fa a la cursa llarga,  Marta Batalla entrava 1ª de la general amb un temps de 3h06’40” seguida de Laura Sanvicens i Mònica Boquera. Grans resultats els obtinguts.


Un matí fantàstic ja que al poble es respirava un ambient festiu, amb barbacoa inclosa pels corredors i acompanyants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada