15 de maig del 2014

FACVAC MUNTANYA: GRANS RESULTATS A LA CURSA DE VILAPLANA

Aquest cap de setmana es disputava a Vilaplana la 5a. Cursa del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp. La secció de muntanya del FACVAC hi era present amb tres corredors Marta Batalla Trilla, Paco Muñoz Barrancos i Francisco Sierra Ochoa. Hi havia una cursa única de 14,600 km i 936m de desnivell positiu. Una cursa maca i intensa encara que no gaire llarga en distància. L’ambient entre els atletes molt amigable ja que la majoria es van trobant al llarg de les curses del circuit.

Es donava el tret de sortida a les nou del matí amb 133 corredors i corredores. La sortida es trobava a les instal·lacions esportives del poble, que s’abandonava de seguida per començar una llarga i continuada pujada amb poca treva fins anar a buscar el Grau de les Campanilles i enfilar cap a la Mussara, amb un tram final curt però exigent.  La baixada de còdols per Les Tosques força tècnica i un darrer quilòmetre molt rodador de tornada al poble.


Es van imposar Gerard Anton, Javier Heras i Dirk Fumado en categoria masculina i Marta Batalla, Nuri Fortuny i Ariadna Puig en femenina. La Marta assolia un temps de 1h46’ i entrava primera classificada de la general, el Paco 1h50’ aconseguint la 76ena posició de la general i el Francisco 1h53’ en 85ena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada