18 de febrer del 2015

FACVAC, CTAT CATALUNYA DE CROSS A MATARO

EL  FACVAC  PRESENT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS



Atletes del de l’escola d’atletisme del FACVAC varen participar el pasat diumenge dia 8 al 95 campionat de Catalunya  de cros a la ciutat de Mataró on sempre hi ha una gran participació, i un gran nivell en totes les categories.
La cursa es va realitzar al tradicional circuit anomenat dels contrabandistes de Mataró, com ja es tradicional en aquest ciutat i amb la bona organització per part del club d’Atletisme LluÏsos de Mataró.
Per part del FACVAC varen participar en categoria aleví masculí l’Aleix Vives que amb un a molt bona cursa va aconseguir un excel·lent 7 lloc general molt meritori donada la duresa del circuit i donat que es la seva primera participació en una prova d’aquest nivell amb molts participants, ja en categoria aleví femenina varen prendré part en la cursa la Claudia Vives  i l’Aran Masque que varen tenir una bona actuació donat el gran nombre de participants i la duresa d’un circuit que malgrat no ploure com en les dues anterior ocasions es fa força dur.
Ja en categoria Sènior Femení varem contar amb la presencia de la Júlia Ollé, en aquest cas amb la samarreta del Club Atletisme Tarragona que va tenir una destacada participació
Els resultats dels nostres atletes varen ser els següents:

categoria
lloc
atleta
Aleví masculí
7
Aleix Vives
Aleví femení
45
Claudia Vives
112
Aran Masque
Senior femení
23
Júlia Ollé              CA Tarragona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada