18 de febrer del 2015

FACVAC VALLS PRESENT A MOTNROIG DEL CAMP, EL PRAT I TORTOSA

Cap de setmana amb nombrosa particpacio del corredors del Facvac Valls al llarg de la geografia catalana i amb  diferents especialitats.   Cap de setmana marcat per una climatologia molt freda i amb molts de casos amb molt d´aire. La cita mes propera va ser per la gent de la seccio de muntanya que es desplaçavan fons a Montroig del camp per la disputa de la cursa dels 4 Termes.  Prova que donava l tret de sortida del circuit de Curses de muntanya del Baix Camp. La prova constava de dos recorreguts de força dificultat, un de 14qm i ul altre de 24,5qm. A la prova curta nou exit del nostre vetera company Francisco Sierra que completa el recorregut en un temps de  1h46´54¨, ocupan le primer lloc de la seva categoria. De la seva banda al a cursa llarga de 24,5qm , gran partipacio del Ruben Otero, que tot i no se la seva espcialitat va completar una grna cursa mab temps final de 3h08´39¨.
La altre particpacio mes nombrosa va ser a la terres de l´ebre, concretamente a Tortosa amb la disputa de la quarta de les proves de la Halt Maraton series. La prova tortosina inclou una cursa de 10 qm i una mitja marato i va aplegar al voltant del 400 corredors. La participacio del Facvac Valls, va ser a lal prova de 10qm  amb grandissim resultats pels nostres companys. 5é lloc pel Albert Marsal  35´36i 13é lloc pel David Arjona 37´39¨-..
La darrera de les particpacions de corredors del Facvac era amb un altre prova sobre asfalt amb la celebracio de la Mitja marato del Prat. En aquesta cita el representat del Facvac Valls, prenia la sortida a la prova de 5qm .Bonissim resultat pel David Molina, que marca un tmps final de 17´50¨, ocupant el 8é lloc de la classificacio general.

Per altra banda aquest proper cap de setmana tindre representacio a la Mitja Marato de Barcelona.