23 de març del 2015

EXIT DEL FACVAC A LA 37A MARATO DE BARCELONA.

FACVAC  VALLS A LA 37é MARATO DE BARCELONA
Exit total de la Marato de Barcelona que any rera any es va consolidant al calendari internacional. La cita a la ciutat comtal va aplegar 19000 corredors ,  molt d´ells vingut dels paisos europeus. Ningu no pot dubtar dels impacte economic que aquesta prova aporta a la ciutat. Objectiu de consolidacio de la prova a nivell popular i a nivell d´atletes d´elit perque les marques dels guanyadors aixi ho corroboran 2h08´16¨pel kenia Philip Cheruiyot i la etiop Aynalem Kassahum 2h28´18¨. La prova aquest any va tindre de cara una metereologia molt favorable, tot i la pluja que havia caigut el dissabte. Finalment el diumenge tot i la fresca de primera hora, portava una magnifica temperatura per correr. La gent de la ciutat tambe va asumint la marato com a propia i va surtir las carrers a animar el pas dels corredors.
El Facvac estava present a la marato amb dos dels seus corredors, que tenian moltes esperances amb aquesta prova,  despres una llarga preparacio. El primer en creuar la linea d´arrivada va ser el Jaume Jove que entrava al 122é lloc amb un temps de 2h44´53¨, magnific temps per aquest corredor en le seu debut a la distancia. Tambe gran resultat pel Ruben Otero baixant de les 3h amb un temps final de 2h51´37¨al lloc 305é.  Una gran temporada la que estan duent  terme els atletes del Facvac  a les maratons.