5 de març del 2015

FACVAC VALLS, PRESENT ALS 10QM CIUTAT DE BALAGUER

Facvac Valls, present a la Mitja Marato de Balaguer
Més de 800 atletes van pendre la sortida a la Mitja Marató, la cursa de 10 kilòmetres i el jòguing solidari de Balaguer. Tot i que la climatologia no va ser gaire bona, amb un fort vent que va bufar durant tot el mati, els corredors van gaudir d´un nou recorregut totalmente urbà. Força planer i que permet realitzar bones marques. Tot i el desplegament promocional de la prova, el cert es que van haver-ho algunes mancançes organitzartives importants: la falta de senyalitzacio adient, falta de voluntaris de controls,vehicles al mig del recorregut, retard entrega de premis.
El guanyador de la prova reina, la Mitja Marató, va ser Ricard Pastó amb un temps d’1h11¨ 6¨, mentre que en dones es va imposar Àngela Castelló 1h23´42¨ . Pel que fa a la cursa de 10 kilòmetres, el vencedor va ser José Luís Blanco amb 33´ 24¨, en categoria femenina, Mireia Sosa amb 38´ 05¨.
Enguany presencia del Facvac Valls, del Joan Carles Purcalla que completava la prova de 10qm, en un temps de 49´13¨. La prova de 10qm es troba inclosa a la lliga 10km ponent, i aquesta era la segona de les proves d´aquest lliga ponent, despres de la cursa del Oli a Borges Blanques. La propera de les proves de la lliga 10km Ponent sera la Volta al panta d´Utxesa.
Els atletes del Facvac seran present aquest proper cap de setmana al Cross Josep Cullere que es disputara el proper dia 1 al Circuit de la Serra