27 de desembre del 2007

RESULTATS 22 i 23/12/2007


CAMPIONAT TERRITORIAL DE COMBINADES, CAMBRILS 22/12/07


Quant estem a les portes del inici de la temporada de Pista Cobeta. Es van disputar a les pistes d´atletisme de Cambrils, el Campionat territorial de proves combinades d´hivern. La competicio consta de dues proves, un exatló en categoria masculina i un tetratlo en categoria femenina. En categira masculina primer lloc i campio territorial per l´atlteta esplugui Sergi Miró (CAE). Els seus resultats van ser: 60m llisos 7´3¨. Salt de llargada 5m98cm, Llançament de pes 9m71cm, Salt d´alçada 1m68cm, 60m tanques 8´4¨(marca personal) i Salt de Perxa 3m70cm (Marca personal) . La seva puntuacio final va ser de 3640 punts.


En catergoria femenina debut en aquest tipus de proves per la Berta Casanova (FACVAC) , que va demostrar adaptarse molt be, finalitzant en el tercer lloc de podi en categoria cadet amb una puntuacio final de 1684. Les seves millors marques van ser 60m tanques 11´3¨; llançamentr de pes 6m13cm; Salt de llargada 4m36cm; 60 metres llisos 8´8¨.


19é CROSS DE VIDRERES


Nombrosa presencia d´atletes del FACVAC al 19é Cross de Vidreres. Campionat Territorial de Girona. Un total de 5 atltetes van pendre part en les curses que es van disputar durant tot el matí. En categria femenina destacar la comoda victoria de la atleta de Vilabella Judit Rovira (GCB). En la mateixa prova 15é lloc per la la Raquel Oliva (FACVAC) . En cateria juvenil bona actuacio de la Sarai Romero (FACVAC), finalitzant en 5é lloc. En cateria cadet masculi 15é lloc pel Marc Ribes (FACVAC), En categoría Infantil femeni 31é lloc de la Raquel Oliva (FACVAC) , mentres que en categoría infantil Masculi 19é lloc pel Ricard Fernadez (FACVAC).


II CURSA POPULAR PONT DE VILOMARA


Emotiva carrera la que es va disputar a la petita poblacio del Bages. La cursa es va disputar un mes i mig despres de la data prevista, degut a la mort del seu alcalde Evaristo de la Torre. La cursa es va iniciar amb un minut de silenci en record del seu alcalde, i unes paraules de menbres del seu consistori recordan la figura d´aquest. La cursa va tindre una participacio de 400 atletes que van recorrer els 10qm del recorregut. Recorregut mixte en el seu tram inicial pels carrers de la poblacio, per despres desviar la corredors pe un tram al costat de riu. A partir d´aquí el corredors s´enfilavan durant dos durissims quilometres per camins de muntanya. El recorregut força dur, es va acentuar pel fang i un terra moll, que feia difícil mantindre l´equilibri. El quilometres finals es tornava al poble per recorrer els ultims metres fins arrivar a la plaça de l´Ajuntament. El FACVAC va ser estar representat per l´atleta Joan Carles Purcalla, que tornava a la competicio despres de un mes amb molesties. El seu resultat força be donades de les circunstacies de circuit i d´estat de forma. Va finalitzqr el 234é lloc amb un temps de 48:38

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada