8 de gener del 2008

SANT SILVESTRE VALLECANA

Considerara la millor cursa de l´estat, i unes de les millors del mon. Fa realment honor per aquesta consideració. Una organitzacio modelica, que mou mes de 25.000 participants, paralitza tota una ciiutat com Madrid, on mes de 100.000 persones surten a animar als corredors al seu pas per algunes de les vies mes emblematiques de la ciutat. Els crits d´anims de la gent, fa que els corredors es trobin en un alte mon, on ni el cansament es nota. L´ambient festiu es nota desde l´inici de la cursa a les portes del estadi Santiago Bernabeu fins a les portes del estadi del Rayo Vallecano. Gent disfresada, amb perruques, amb barrets, amb les seves camares fotografiques no es volen perdre una cursa que posa la pell de gallina i que marca l´inici de la gran festa del fi d´any. La apoteosis es quan els corredors entran al barri de Vallecas, atravessant el pont de Vallecas. Una pujada durisima, de mes d´un quilometre flanquejada per milers de persones que forman un passadis ensordidor, aquest gran ambient els acompanyara al llarg de tots els carrers del Barri de Vallecas.

Els atltes dels FACVAC, no es van voler perdre aquesta gran cursa, pero tampoc el seu gran ambient . I l´amplia representacio dels nostres atletes van poder gaudir de la cursa segons les seves opcions. Destacar la gran actuacio del Xavi Garcia (Joma Sport), 6é classificat,alb un temps de 31´47¨ que va mantidre totes les seves opcions d´entrar als llocs de podi fins al quilometres finals. Molt bona actuacio del vallenc Ivet Martinez (FACVAC) que va finalitzat en le lloc 241é, amb un crono de 37´43¨. Els altres dos representats van optar per gaudir mes de la cursa i del seu ambient, i van recorrer els 10 qm una mica mes tranquils. Xavier Albino (FACVAC) 12056é lloc amb 58´52¨i el Salvador Batlle (FACVAC) 14542é lloc amb un temps de 1h03´28¨. En categoría femenina debut en una prova d´aquestes caracteristiques de la mes jove de l´expedicio vallenca. La Marta Galimany (CE UNIVERSITARI) que va finalitzar en el lloc 28é de la San Silvestre Internacional amb un temps de 40´20¨, i el mes importan amb bones sensacions i gaudin de la cursa.