30 de gener del 2008

RAMON GASULL SUBCAMPIO DE CATALUNYA DE CROSS

RAMON GASULL SUBCAMPIO CATALUNYA CROSS

Dintre de la 47ª edició del Cross de St Sebastià, disputat el passat diumenge a Sabadell , es va celebrar el Campionat de Catalunya Veterà i Promesa. En la prova promesa participacio de una tripleta d´atletes espluguins. Excel.lent cursa del Ramon Gasull (FC Barcelona) ,tot i no tindre un bon dia, i no acabar de trobar el ritme en un circuit força complicat, va saber defensar molt be les seves opcions de victoria. Finalment es va fer amb el subcampionat de Catalunya, entran el 12é de la general amb un temps 35:57 . Aquest podi li obre les portes del Campionat de Espanya de Cross. Un altre atleta esplugui, Jordi Mateu (CAE) tambe va demostrar un gran nivell de forma, tot i no estar preparant especificamet la temporada de cross. Va finalitzar el 10é de la categoría promesa amb un temps de 38:15. L´altre atleta esplugui Abde Boutarhi (FACVACFRUITA FRESCA) no va poder finalitzar la cursa.

En categoría femenia la vallenca Marta Galimany (CE Universitari), va finalitzar en 8é lloc amb un crono de 28:25, i demostran el gran nivell de forma que te en la actualitat.

CONTROLS PISTA COBERTA VILAFRANCA DEL PENEDES 26/27.

La present temporada de pista coberta, ens estan donant moltes alegries. Tant per nivell de marques com l´alta participació en les diferents categories. La feina feta desde l ´esport base esta començant a donar els seus resultats. Els resultats en els diferents controls han sigue els seguents:

Divendres,25 en sessio de tarda. Retorn a la pista despres de molts anys sense participar-hi del Jordi Toda (FACVAC-FRUITA FRESCA). Va pendre part al 3000m llisos, i va finalitzar amb una magnific crono de 9´03¨54. Marca que en properes setmanes serà rebaixada amb tota seguretat. A la mateixa distancia el Xavi Garcia (JOMA SPORT) va correr molt rapid, superant en els ultims 400m alguns dels seus rivals que feia pots dies l´havian vençut al Campionat de Catalunya 10km en ruta. El seu temps final va ser de 8´41¨51

El dissabte pel mati va ser el torn dels atletes cadets. Destacada actuació de una jove Berta Casanova (FACVACFRUITA FRESCA), que esta assolint un gran nivell, millorant les seves prestacions un cada una de les proves. A Vilafranca la Berta va disputar els 60m llisos, amb un temps de 8¨87 (MP), al s 60m tanques 11¨04 (MP) i al salt de llargada va arricar al 4.22m.

Tambe en sessio matinal es va disputar control de la categoría juvenil. En la distancia dels60m llisos la Maria Casanova (FACVAC FRUITA FRESCA) establia un nou record absolut del FACVAC en la distancia amb un crono de 8¨39. En categoria masculina duel de vallista en els 60m tanques. El Sergi Miró (CAE) marcava un temps de 8¨81, mentres que el Ricard Fernandez (FACVAC FRUITA FRESCA) feia una marca de 9¨08. El Sergi Miró (CAE) va pendre part a la prova de salt de alçada , realitzant un millor salt de 1.60. El Ricard Fernandez (FACVAC FRUITA FRESCA), va disputar tambe una de les series dels 60m llisos fen un temps de 7¨84.

La tarda del dissabte nombrosa participacio al control absolut. El Sergi Miro (CAE) disputava el salt de llargada amb un millor intent de 5,95m. A la mateixa prova la Silvia Batalla (FACVA FRUITA FRESCA) marcava millor salt de 4,58m. El Ricard Fernandez (FACVAC FRUITA FRESCA) repetia la marca aconseguida pel mati de 7¨84. La Maria Casanova (FACVAC FRUITA FRESCA) es va clasificar per la la final dels 60m llisos, marcan un temps de 8¨40. Els migfondistes tambe van tindre una destacada actuació als 1500m; el Jaume Jove (Reus Ploms) realitzava un temps de 4´05¨53, per la seva part el Xavi Garcia (JOMA SPORT) parava el corno amb un temps de 4´10¨44.

El dimenge es disputava el Campionat de Catalunya junior amb la participació de la Gemma Terrades (FACVAC FRUITA FRESCA) que va finalitzar en 5é lloc a la prova de llançament de pes, amb un millor intent de 7,86m.

5 CURSA DE L´OLI. BORGES BLANQUES

La cursa de l´oli de les Borges Blkanques ha donat en 5 anys de vida un salt qualitatiu molt important. Arrivant a una participacio de mes de 500 atletes. L´atletimse popular esta visquent moments molts dolços amb participacions massives en casi totes les proves. A Borges ni l´espesa boira ni el fred que van tindre que soportar els corredors, va treure emocio a la cursa. Aquest any la participacio dels atletes del FACVAc va ser inferior a la d´altres anys,, tant sols va pendre part el Abdul Jalal (FACVAC FRUITA FRESCA), que si ve esta en proces de recuperació, va tindre una destacada actuacio. arrivant el 24é amb un temps de 38´12.

I QUART DE MARATO DE REUS. GP “ MARCEL.LI GENE”

El calendari catala de ruta ha vist la recuperacio de una cursa emblematica com havia sigut la Marcel.li Gene. S´ha recuperat en forma de quart de Marató., i per ser la primera edicíó va comptar amb una particpacio de prop de 400 atletes. Nombrosa participacio del atletes del FACVAC , que van realitzar unes bones marque en un circuit força planer, encara que força solitari al seu pas per alguns dels carrers de Reus.

Els results dels nostres atltetes van ser: 20é lloc Ivet Martinez (FACVAC FRUITA FRESCA) amb 39¨24, 121é lloc pel Xavi Borras (FACVAC FRUITA FESCA) amb 46´05¨. 127é lloc Xavi Flix (FACVAC FRUITA FRESCA) 46´29¨, 128é lloc Carme Salvat (FACVAC FRUITA FRESCA) 46´29¨, 241é lloc Maribel Yepes (FACVAC FRUITA FRESCA) 53´02¨i 260é lloc Manoli Calderay (FACVAC FRUITA FESCA) 54´24¨.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada