14 de maig del 2008

CAMPIONAT D´ESPANYA UNIVERSITARIS

BONS RESULTATS DE MARTA GALIMANY I RAMON GASULL A L’ESTATAL UNIVERSITARI

Aquest cap de setmana es van disputar a la localitat de Fuenlabrada els campionats d’Espanya universitaris en els que l’espluguí Ramon Gasull i la vallenca Marta Galimany van obtenir bons resultats.

Dissabte va ser el torn de Ramon Gasull (Futbol Club Barcelona) que va disputar la final dels 5000 metres llisos sota una intensa pluja. El ritme de la prova va ser intens però assequible per la majoria dels atletes participants, fet que va permetre que un nombrós grup d’atletes es disputés les medalles en la última volta. L’espluguí, ben colocat en cursa en tot moment, va estar lluitant pels primers llocs fins la darrera recta on va ser superat per alguns rivals arribant finalment en la vuitena posició amb un bon registre de 14’53”43, que suposa una nova marca personal per l’atleta, que li permetrà disputar els pròxims campionats d’Espanya sub-23 el mes de juliol.

El diumenge, i sense pluja, Marta Galimany (Club esportiu Universitari) va disputar la prova dels 3000 metres obstacles. L’atleta vallenca va haver de suportar un intens ritme de carrera fins creuar la línea d’arribada en una bona desena posició final, amb un registre de 11’50”26, que es converteix en la seva millor maca personal i alhora suposa un nou récord de la ciutat de Valls.