27 de maig del 2008

RECORD_DEL_FACVAC_MARTELL

NOU RECORD DEL FACVAC DE GEMMA TERRADES

L’Atleta del FACVAC Gemma Terrades va batre el récord del FACVAC femení de llençament de martell aconseguint una bona marca de 34,85 metres en la seva participació al campionat de Catalunya de Clubs Júnior. L’antic récord del Club estava a les mans de Rocío Calvo amb 34,74m. Les dues atletes del FACVAC disputaran més competicions al llarg d’aquesta temporada, cosa que fa pensar en noves millores d’aquest récord ben aviat.

Per altra banda, les espluguines Lídia Pons (ISS l’HOSPITALET) i Marta Miró (AA Catalunya) van participar al Meting internacional d’atletisme de Palafrugell. Lídia Pons va participar a la prova de llenáment de martell on va aconseguir un millor registre de 52,66 metres (segona millor marca personal) acabant en una bona 5ena posició final. Marta Miró va sortir a la prova de 100 metres tanques, on va parar el cronòmetre en uns bons 14”83 amb un vent en contra de -2.7 m/s entrant en tercera posició de la seva sèrie.

El passat divendres l’atleta vallenc Jaume Jové (CN Reus Ploms) va participar en un control disputat a les pistes de Terrassa. Jové va guanyar la cursa establint el seu millor registre de la temporada amb un temps de 1’56’’7.

La també vallenca Marta Galimany (CE Universitari) va quedar en cinquena posició en el cursa del Quilòmetre de les Corts, disputada a la ciutat de Barcelona. Galimany va aconseguir un registre de 3’18’’ en una competició també marcada pel mal temps.