13 de gener del 2009

DEBUT DEL FACVAC EN PISTA COBERTA

El passat cap de setmana es va donar el tret de sortida a la temporada de Pista Coberta 2009. A les instal·lacions de Vilafranca del Penedès es van disputar els dos primers controls Absoluts que organitza la Federació Catalana d’Atletisme per tal que els atletes puguin competir en busca de bons registres.

El dissabte, els Atletes del FACVAC Xavi Garcia i Abde Boutahri, van disputar la cursa dels 3000 metres llisos en el que va ser la primera presa de contacte amb la pista de la present temporada. La rapidíssima cursa va ser guanyada per l’atleta Júnior David Bustos, que amb un espectacular registre de 8’07” va establir un nou rècord Estatal de la distància en la seva categoria. Xavi Garcia (FACVAC) va complir amb l’objectiu que s’havia proposat en el seu primer 3000 de la temporada i va parar el cronòmetre en uns bons 8’45”93, entrant en la 7a posició de la cursa. Abde Boutahri (FACVAC), va estar lluitat amb els millors fins al km 2 de cursa, on les forces el van abandonar i va optar per retirar-se de la cursa.

El diumenge va ser el torn dels també atletes del FACVAC Sergi Miró, Jaume Jové i Jordi Toda. Sergi Miró va participar en la prova de llançament de pes on va aconseguir el seu millor registre amb uns bons 9 metres i 86 centímetres. Posteriorment, l’atleta del FACVAC va disputar la prova dels 60 metres llisos on va guanyar la seva sèrie i va aconseguir la seva millor marca personal amb uns bons 7”33, classificant-se per la final que es va disputar una hora després i on l’atleta Espluguí va aconseguir un registre de 7”39 sense poder millorar la marca feta en sèries. En el 1500 metres llisos van debutar en pista coberta els vallencs Jaume Jové (FACVAC) i Jordi Toda (FACVAC). En una cursa amb un ritme interessant per als atletes de casa, els dos van estar lluitant amb els primers fins al final. Jaume Jové amb una marca de 4’06”51 va entrar en tercera posició i Jordi Toda amb 4’08”51 va ser el cinquè classificat.