6 de gener del 2009

MARTA GALIMANY 24a AL XXV CROSS INTERNACIONAL VALLE DE LLODIO

L’atleta Vallenca Marta Galimany (ISS l’HOSPITALET) va participar el passat diumenge 30 de novembre al XXV Cross Internacional Valle de Llodio. Aquest prestigiós cross va servir al seleccionador espanyol de fons per configurar la selecció estatal de cross que disputarà el pròxim 14 de desembre el campionat d’Europa de l’especialitat. Aquest fet va convertir el cross en un dels de més alt nivell del calendari de crossos de la RFEA.

L’atleta vallenca va haver de lluitar des de la sortida amb les millors atletes estatals i internacionals de l’especialitat i, a més, contra la extremada duresa d’un circuit ple de desnivells i amb molt de fang. Finalment Marta Galimany va creuar la línia d’arribada en una bona 24a posició de la general amb un temps de 32’03”. La cursa va ser guanyada pe l’atleta de Kenia Linet Masai que va impartir un temps de 25 minuts i 32 segons en completar la cursa. La primera atleta estatal en creuar la línia d’arribada va ser la catalana Rosa Morató (València Terra i Mar) , olímpica a Pequín, que va acabar la cursa en 5a posició amb un temps de 27’00”.

Marta Galimany participarà aquests pròxim diumenge 7 de desembre al cross ciutat de Valls que, sota la organització del FACVAC, es disputarà a la zona esportiva del Fornàs.