21 de juliol del 2010

FACVAC NOU RECORD CATALUNYA DEL RELLEU 4X800M


NOU RECORD DE CATALUNYA DEL 4X800M PEL FACVAC
XAVI GARCIA/ANGEL VALDERRMANA/JORDI TODA/JAUME JOVE
Els atletes del FACVAC han fet front a les ultimes proves de la temporada atletica de pista al aire lliure de forma espectacular. Destacar el gran paper que van duu a terme els atletes del FACVAC al Campionat de Catalunya de Pista al Aire lluire, que es va disputar a Mataró.  Presencia en quatre finals. Als 1500m llisos El Jaume Jove (FACVAC) finalitzava en 7é lloc amb un crono de 3´58¨03. A la prova dels 1500m llisos en categoria femenina, 8é lloc per la Marta Galimany (ISS-HOSP) amb 4´48¨02. A la prova dels 5000m llisos masculi, excelent registre el fet pel Xavi Garcia (FACVAC) finalitzan en 6é lloc amb un temps de 14´55¨15. A l prova de llancament de martell, la llançadora Lidia Pons (ISS-HOSP) assolia el quart local amb un millor llençament de 51,79m..
Pero sens dubte la part mes important dels resultats assolits pels atletes del FACVAC s´han de centrar al control de atletisme celebrat a les pistes del Fornas, i organitzat pel FACVAC,, aquest era el quart control fet aquesta temporada. El control va tancar amb la quarta millor marca de la temporada a nivell nacional de la llançadora  Lidia Pons (ISS HOSP), que va superar la barrera dels 55m, amb un millor llançament de 55,49m. 
L´altre fet estelar de la jornada de control, va ser el nou record de Catalunya aconseguit al relleu de 4x800m. El nou record de Catalunya es va assolir el equip format pels corredors, Angel Valderrama, Xavi Garcia, Jordi Toda i Jaume Jove. L marca assolida per aquest quartet, 8´20¨6, tenia quasi 40 anys d´antiguitat.  A la mateixa prova tambe va pendre part un altre  relleu del FACVAC : Sergi Miro, Abde Boutarhi, Raul Santo, Joan C. Purcalla que van mantindre un frec a frec molt intens als primers dos relleus.
Es sens dubte, un final de temporada excepcional, tan pels atletes  del FACVAC, com d´altres que tot i competit sota un altre club, pertanyen als grups de entrenament que al darrers anys s´han format a Valls.
Dos dels responsables de la direccio tecnica dels diferents grups d´entrenament, tambe son actualitat per diferents motius. D´una banda el Jordi Miro, responsable dels grup de llançadors, estara convidat al Congres Mundial de ciencias de l Atletisme, que es celebrara a Barcelona els propers dies 24,25 i 26 Juliol. La altres dels responsables tecnic, es l´Emili Aubareda, que ocupara un lloc de Director Tecnic als propers Campionant d´europa d´atletisme que es celebraran a Barcelona del 27 al 1 d´agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada