24 de novembre del 2010

FACVAC PRESENT A LA CURSA DE L´ESTANY D´IVARS- VILASANA


CURSA DE L´ESTANY IVARS – VILASANA
Unes de les coses boniques d´aixó de correr, es el poder anar a lloc diferents, fer una mica de turisme i coneixer pais. Aquest cap de setmana, era un d´aquest, en que valia la pena deixar de banda la cursa per descubrir un paisatje diferent.El lloc escollit a la comarca del Pla d´Urgell, era la vila de Ivars d´urgell, i concretamente el estany d´Ivars –Vilasana.
La cursa amb sortida de Ivars feia un recorregut al voltant d´aquest estany, fent un tram per una pista asfaltada i posteriormente torna per camins a tocar l´estany. La vista de l´estany ha acompanyat a tots els corredors, com tambe ho ha fet el fred i una lleugera boira que s´aixecat a mida que s´acostava l´inici de la cursa.
Mes de 600 corredors, prenian la sortida en aquesta segona edicio d´aquesta cursa que organitzan a la perfecccio la amable gent del CA Ivars i tot un poble vocat en la cursa.  Aquest any el FACVAC tornava a tindre representacio en aquesta cursa, i com sempre amb un magnific nivell. ,assolint tots els seus atletes unes magnifiques posicions i els mes important amb bones sensacions de cara a properes competcions.

El millor va ser l´ Albert Lopez (FACVAC) que finalitzava al 15é lloc  ,siguen el segon a la seva categoria, amb un temps de 39´00¨, 49é Jordi Romeu (FACVAC) 41´23¨, Marc toda (FACVAC) 41´33¨, 126é Joan Carles Purcalla (FACVAC) 46´08¨.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada