19 de novembre del 2010

MCD, DESTACADA PARTICIPACIO DEL FACVAC

DESTACADA ACTUACIO DELS ATLETES DEL FACVAC A LA MCD
El calendari de proves atlètiques en ruta, a vist neixer aquest cap de setmana, una proba que pot donar molt que parlar els propers anys.  Sota l´organitzacio de la empresa Running Solutions i amb el patrocini de Port Aventura, prop de 1000 corredors es van reunir per  recorre la mitica, i per molts mistica distancia de la marato, 42195m. La cursa que sortia del parc de Port aventura, feia un recorregut pel passeig maritim de Salou  fins a Cambrils. La temperatura va acompanyar als corredors en tot moment, i ni l´aire ni el calor van ser impediments.  L´organització va estar perfecte en tot momento, reben les felicitacions per part dels corredors.
El FACVAC va estar present en les dues curses que es celebravem: la marató, Cursa 10qm.
A la marato destacar el debut a la distància del Ruben Otero (FACVAC) que tot i  fer una primer part molt bona, va patir mes del compte a la segona meitat de cursa. Tot i aquest regust agredolç, la seva marca final, en la seva primera marató va ser de 3h32´49¨, ocupan el lloc 168º de la classificació.
A la Cursa de 10 qm es on el FACVAC , va tindre mes presencia , fins a 6 corredors va correr la distancia amb espectacular resultats per tots ells. Destacar el segon lloc en la seva categoria, M50, del Pere Josep Lopez, amb un temps de 38´30¨, i ocupant el lloc 33é de la classificacio general. La resta de corredors tambe van tindre un gran resultats: 4ºlloc Xavi Garcia (Pratenc AA) 31´44¨, 8ºlloc Jaume Jove (FACVAC) 34´19¨, 32º Albert Lopez (FACVAC) 38´30¨,33º Pere  Josep lopez (FACVAC) 38´30¨, 91º Marc Toda (FACVAC), 92º Marc Guasch (FACVAC) amb un temps de 41´27¨.