16 de febrer del 2011

RUBEN OTERO MARCA PERSONAL A LA MITJA DE GAVA

RUBEN OTERO, MARCA PERSONAL A LA MITJA MARATO GAVA
Al calendari de molts de corredors esta anotat la Mitja Marato de Gava, com a referent. No li falta raó a molts dels que trien aquesta cursa: circuit rapidissim i molt pla, i  es celebra tres setmanes abans de la Marato de Barcelona. Aixi que no hi ha millor prova per comprobar com va la preparació per la marató.   La prova va torna a tindre un record d participación amb mes de 2500 corredors, i aquestes xifres de participacio ja acostumen a ser habituals a moltes curses de l´area de Barcelona. Dintre de la representacio del FACVAC destacada participació dels seus atletes. El corredor d´Alió Xavi Garcia (AA PRATENC) sortia amb moltes esperances de fer una gran marca. Tot i realitzar un molt bon crono 1h10´31¨ , ocupan el 6é lloc de la classificació , les sensacions durant la cursa no van ser les adequades per fer la marca esperada.
Situació ben contraria la viscuda pel Ruben Otero (FACVAC), aquest atleta esta en plena fase de preparacio de la Marato de Barcelona. El Ruben tot i sortir força endarrerit va fer una cursa espectacular, corrent amb molts bones sensacions i mantenin un ritme constant. El Ruben aturava el crono amb 1h27´31¨ millor marca personal a la distancia, i  el mes important amb una gran motivación de cara al seu objectiu per aquesta fase de la temporada com es la Marató de Barcelona.
L´altre atleta que prenia part a la mitja marato, es l´incansable Joan Carles Purcalla (FACVAC), que continua en la seva linea de participacions al maxim numero de curses del calendario catalá. Tot i no realitzar un bon temps final, continua amb la seva regularitat, amb una distancia que li te agafada la mida. El seu temps final 1h36´45¨. Ocupan le lloc 944 de la general. A la cursa tambe va pendre part el corredor Xavi Flix (GAAC-AAEET), que va fer un temps finla de 1h27´13¨
Els corredors del FACVAC centraran les properes setmanes la seva participacio a proves de la provincia com es la Mitja Marato de Cambrils.