23 de març del 2011

FACVAC, CAP DE SETMANA D´EXITS

Fantastic cap de setmana, que ha viscut el FACVAC. Si feia un setmana la vallenca Marta Galimany (ISS HOSPITALET) assolia el campionat de Catalunya de 3000m ll en pista coberta. Aquest cop el podi, ha sigut pel corredor d´Alió Xavi Garcia (PRATENC AA) que es va proclamar subcampio de Catalunya dels 10.000m pista. El Xavi va saber aprofitar les seves oportunitats en aquesta prova, i es va sobeposar a les molesties que durant la part final de la cursa tenia. El seu temps final de 31´35¨97.  Excele.lent  resultats del Xavi, que tambe feia escasos dies s´havia imposat a la Cursa de Esparraguera. El Xavi intentara aquest cap setmana imposar-se a la Cursa del Calçot, prova on es va imposar l´any passat i de la que ostenta el record actual de la prova.
Fins a terres gironies es van desplaçar els vallencs Jordi Toda (FACVAC) i Marta Galimany (ISS HOSPITALET), per disputar la, 48ª Pujada a Peu als Amgels de Girona, Campionat de Catalunya de Muntanya, i sota l´ organitzacio de la Federacio Catalana d´Atletisme. L´atleta del FACVAC, Jordi Toda es va imposar es va imposar amb autoritat, sobre le recorregut de 9200m.,amb un temps de 39´00¨ Beneficiat en part per la absencia a la prova dels grans especialistas en curses de muntanya. En categoria femenina la Marta Galimany tornava a assolir un podi en un campionat de Catalunya. Aquest cop el tercer lloc del podi va ser per ella, que en el seu cas si que va tindre que lluitar amb corredores molt mes experimentades en aquest tipus de curses. El seu temps final va ser de 45´40¨
A la 9º Cursa Ermita del Loreto, tambe  presencia del corredors del FACVAC MUNTANYA, que han hagut  de veure com el recorregut era modificat degut a les plujes dels darrers dies. Bona participacio a la prova de Brafim que va reunir uns 300 corredors. El FACVAC  van tindre a darrera hora algunes baixes entre el seus corredors, pero van assolir uns excel.lents resultats. El millor situat va ser el Jordi Barenys (FACVAC ) que ocupava el 6 º lloc final amb un temps de 1h00´26¨. En categoria fémina la Angela Aguilar (FACVAC), finalitzava segona de la seva categoria amb un temps de 1h22´21¨. La resta de atletes del FACVAC , Marc Toda (FACVAC) 1h07´53¨, Marc Guasch (FACVAC) 1h13´46¨
Molts dels atletes del FACVAC seran presents a la Mitja Marato de la Calçotada i a la Cursa del Calçot. Cursa que en la seva desena edicio ha batut record d´inscripcions.