23 de maig de 2011

EL FACVAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVI I INFANTIL


Participació dels Alevins e infantils del FACVAC, a la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya


Llarga jornada, a les instal·lacions del Prat de Llobregat, en la fase prèvia dels campionats de Catalunya organitzats per la federació catalana d’Atletisme, amb  la Associació d’ Atletisme Pratenc, on els nostres atletes que havien aconseguit la seva classificació varen poder disputar una plaça per a ser a les finals del campionat de Catalunya de les categories corresponents que es disputarà a Terrassa el proper dia 11 de juny.
Els Nostres atletes varen començar la seva participació, a les 10 del mati amb L’Enric Paris, a la prova de Llançament de Disc, on va obtenir una marca de 13´95 una mica lluny del seu millor registre, fàcilment els nervis amb l’ambient en aquests nivells li varen jugar una mala passada. Desprès li va tocar el torn al salt de Llargada, on novament l’Enric Paris, juntament amb el Roger Rull, varen prendré part en la prova, i si be varen fer una molt bona actuació l’Enric es va quedar a un lloc de la classificació, amb un salt de 3,81m, i el roger tot i fer un bon salt amb 3,38 m va notar el fet de ser dels petits de la categoria.
Per la tarda continuar la participació amb el infantils, en aquest cas li va tocar ser la primera en competir a la Ivet Jimenez, en aquesta ocasió la única noia del grup i vas ser amb el llançament de Disc, on amb un registre de 12,51m va quedar lluny de la seva millor marca. Seguidament li va tocar el torn al Genis Fernandez, en el llançament de Javelina, i aquest cop si que varem poder aconseguir la classificació i amb una mes que meritòria tercera millor marca de 25,97 m, que li permetrà estar a les finals. Per últim li va tocar al Oriol Cardiel, en els 3000 metres marxa, on desprès d’una bona sortida una ensopegada ens va fer pensar que no ho aconseguiria, però va saber aguantar i amb un temps de 21’24’’31, va aconseguir la classificació.
La propera setmana tocarà la fase previs dels nostres Benjamins i Cadets a Tarragona, on esperem obtenir bons resultats.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada