11 de maig del 2011

FACVAC: DE SALOU A TARREGA


El mes de Maig esta donant molt de joc, als atletes de les diferents seccions del FACVAC. Si fa pocs dies eran els corredors de muntanya i els nens d´escola d´atletisme, es el prenian part en competicions. Aquest cop el torn ha sigut per la la gent de la ruta i els de pista.

En ruta , la particpacio ha esta repartida

entre Salou i Tarrega. A Salou es celebrava la Cursa popular de Salou. La cursa presentava dos recorreguts uns de 5 i l´altre de 10qm. A la cursa de 10qm i amb un participacio de mes de 400 corredors, destacada participacio del vallenc Pere Josep Lopez (FACVAC), que finalitzava la prova amb un crono de 41´13¨, ocupant el 31é de la classificacio general.

A Tarrega, nova presencia dels FACVAC, i ja son 11 edicions on sempre ha pres part algun atleta del FACVAC. Aquest cop, entre lessions i altres competicions, la presencia del FACVAC va ser encapaçalada, pel Joan Carles Purcalla (FACVAC). La cursa de Tarrega presentava alguns camvis logistics i de recorre

gut, centralitzan la sortida, arrivada i d´altres serveis a la zona esportiva, amb mes faclitat d´aparcament. La prova consta de dues curses, el Quart de Marato 10,5qm i la Mitja Marato. En total mes de 900 atletes prenian la sortida d´aquesta prova, assolint un nou record de participacio. L´atleta del FACVAC va pendre la sortida al quart de marato, buscant anar recuperant sensacions, despres de portar una segona part de la temporada amb moltes molesties fisiques. El resultat final força aceptable assolint el 130é lloc amb un temps de 48´08¨.

El grup de fons del FACVAC estara present les properes setmanes, un nombroses curses de ruta de la provincia, com a Lleida i fins hi tot a amb presencia a la Mitja marato de Donosti.