16 de novembre del 2011

FACVAC A LA MCD

MARATO COSTA DAURADA I CURSA 10QM

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Salou, la segona edicio de la Marato Costa Daurada, conjuntament amb la cursa de 10qm.  La Marato organizada per la empresa Running Solutions-Runnerswold Tgna amb el suport de Port Aventura i els ajuntaments de Salou i Cambrils. Una cursa que en la seva primera edicio va ser lloada per tots els corredors, per la seva organitzacio i serveis que oferia als corredors. Aquest any, pel contrari la  resposta en quan a atletes arrivats a la marato a sigut inferior a la de l´any anterior i tan sols la cursa de 10qm a tingut un increment al numero de participants. Les xifres totals donava un balanç final de prop de 1200 corredors arrivats entre les dues curses. Tot i les dificultats tecniques i d´organitzacio que una marato d´aquestes caracteristiques requereix, El cert es que aquest any no ha estat en un bon nivell organitzatiu.  La jornada ja començava malament amb mes de 20´de retràs en donar-se la sortida.  Alguns camvis al recorregut de l´ edicion anterior també han sigut motiu de comentari per part dels corredors.  Distancies de la cursa incorrectes que ha fet que moltes de les marques aconseguides quedin una mica desvirtuades. A la Marato les errades de col.locacio dels punts quilometrics ha portat de cap als corredors, a mes es van trobar que a la marato,, hi faltavan prop de 500m per fer la distancia reglamentaria.  Si aquest errades s´ajunta amb una escasa participacio, un circuit molt planer, pero molt solitari i una climatologia excesivamente calurosa per l´epoca de l´any.  Farà que molts corredors s´ho repensin per a properes edicions.
En la part esportiva , el Facvac Valls tan sols va ser present a la Cursa de 10qm, despres que el atleta Ruben Otero (Facvac Triatlo), obtes per no pendre la sortida a la Marató al continuar amb les molesties que venia arrosegant de les darrers setmanes.  A la cursa de 10qm bona participacio de atletes del Facvac Valls així com la resta de corredors vallencs. Destacar la victoria de la atleta vallenca Marta Galimany (AAC) amb un temps de 35´56¨. En categoria masculina el millor classificat va ser el Jordi Toda (FACVAC), classificat al 13é lloc amb un temps de 32´59¨. Jaume Jove (FACVAC) 34´02¨, Albert Marsal (FACVAC) 36´33¨, Marc Guasch (FACVAC) 40´36¨. Tambe va pendre part l´atleta Xavi Garcia (AA Pratenc), que amb problemes fisics, no va poder finalitzar la cursa.
Aquest cap de setmana els atletes del Facvac estaran present a la cursa del Sant Vinçent dels Horts, i a la Volta a l´estany d´Ivars-Vilasana