7 de novembre del 2011

L´ESCOLA ATLETISME FACVAC INICIA LA TEMPORADA DE CROSS

EL ATLETES DEL FACVAC AL 28 CROSS DE VILA-SECA

El passat diumenge dia 6 de novembre els atletes de l’escola del FACVAC, varen participar en el ja clàssic de començament de temporada cros de Vila-seca, on per alguns d’ells era la primer cursa en competició en la que varen participar i per altres mes veterans l’iniciï d’una nova temporada, en una nova categoria.
La participació d’atletes  del FACVAC malgrat, que el temps no va acompanyar gaire va ser força notable amb un total de 20 atletes participants, en les diferents categories, d’un total de mes de  200 atletes inscrits segons l’organització.
Les proves com ja va sent tradicional en aquest cros es varen disputar en el recinte del Parc de la Torre d’en Dolça.
Les curses varen començar a les 10:00 del matí amb les curses de Juvenil, Junior i Veterà en un circuit de 5300m, on va contar amb la participació, del juvenil del FACVAC, Guillem Pallàs, que va obtenir un dels trofeus de la prova al classificar-se en un meritori quart lloc.
La segona cursa en la que el FACVAC va tenir participació va ser en la cursa que reunia les categories cadet e infantil masculins, en un traçat de 2600m, on els nostres Cadets Varen classificar-se en  vuitena posició per part de l’Arnau Boada i la tretzena posició per part del debutant Toni Corrales, per part del Infantils l’Oriol Cardiel, va emportar-se el segon dels Trofeus del nostre club al classificar-se en un meritori quart lloc, seguit en cinquena posició per part del Eric Gomez y en sisena per part del debutant Daniel Artigal i en vuitena posició per part del Eugenio Gil i en desena posició per part del  debutant David Jiménez.
Seguidament va ser el torn de les noies en categoria infantil, que varen competir en un traçat de 2100m juntament amb les atletes de la categoria cadet, per part del FACVAC varen participar la Maria Martin, que va ocupar la desena posició i la Ivet Jimenez que va ocupar la setzena posició.
 La quarta cursa amb participació d’atletes del FACVAC va ser la d’alevins masculins, sobre un traçat de 1600m, on la participació dels nostres atletes va ser força important, amb en Magí Ferre que va ocupar la vint-i-cinquena posició  de la cursa, l’Enric Paris la trenta primera posició, seguit en la trenta-dosena posició per part del Roger Rull, seguit en la  quaranta primera posició per part del debutant Didac Urdi  y en la quaranta-sisena posició per part del debutant Xavier Marco.
Seguidament va ser el torn del aleví femení, on la Delia Jimenez va obtenir la setzena posició de la cursa seguida de la Núria  Fernandez en la trenta primera posició de la cursa.
Seguidament i ja sota la pluja va ser el torn del benjamí femení on la Xènia Cardiel va obtenir una meritòria divuitena posició.
Seguidament ja en les curses dels mes petits cal destacar en la categoria prebenjami masculí el meritori vintè lloc d’en Gabriel Fernandez,  i en Mini Masculí el bon lloc d’en Adría Sillero obtenint la tretzena Posició.
Per acabar en Categoria Sènior femení varem poder gaudir del tercer lloc de la Atleta Vallenca de la AAC Marta Galimany.