25 de gener del 2012

FACVAC, ALS 10QM CURSA DE SANT ANTONI

FACVAC, A LA CURSA DE SANT ANTONI 10QM, BARCELONA

Multitudinaria cursa a Barcelona, la tradicional cursa del Barri  de Sant Antoni a la ciutat comtal, va aplegar mes de 3500 corredors, amb ganes de correr de valent, pel recorregut barceloni. Dues voltes, en un circuit molt pla i rapid, ideal per fer unes bones marques. La cursa esta inclosa a la lliga championchip, aixi com a la Challenger de curses de 10qm de Barcelona.  Els atletes del FACVAC no van voler perdre l´oportunitat de intentar assolir unes bones marques a la distancia, en un circuit molt adient.  Gran cursa dels atletes del FACVAC, que es van situar entre els 200 primers corredors. Destacar la gran marca del David Molina (FACVAC) 34´27¨, que va finalitzar al 40é lloc, 53é Jaume Jove (FACVAC) 34´56¨, 113é Albert Marsal (FACVAC) 36´14¨, 178é Jordi Romeu (FACVAC) 37´29, Montse Marti 46´24¨.. Les competicions no paran i la propera setmana, estarem competint a la Mitja Marato de Terrassa, i als 10qm de Vilafranca del Penedes.