18 de gener del 2012

FACVAC VALLS: GENER PLE DE COMPETICIONS

DESPRES DE FESTES, EL FACVAC TORNA  A LA FEINA AMB FORÇA EXIT

Ja oblidades les festes i els apats,  ara arrivan mesos de moltes competicions. Es una epoca basica per la majoria de corredors.  Periode de preparacio de les proves de ruta dels mesos de febrer  i març.  Les proves de cross arrivan a la seleccio final de cara al campionats nacionals tant individual com per clubs, i les competicions e pista coberta es troben en el seu moment algit.
Cap de setmana on la presencia dels atletes del Facvac Valls, s´ha fet notar tant a la ruta, com a les competicions de pista cuberta.  Els atletes de fons del Facvac Valls tenien aquest cap de setmana una cita amb una multitudinaria Mitja Marato de Sitges.  Novament presentava camvis al recorregut amb dues voltes, el que va comportar mes d´un problema als corredors. Multitudinaria i amb moltes queixes  dels corredors amb l´organitzacio de la cursa. I es que la Mitja Marato de Sitges es un clar exemple de cursa massificada sense limits. Quan la ciutat i la logistica de la cursa, no poc absorvir aquest volum de corredors. En total 4500 corredors entre la mitja i la cursa de 10qm, inundavan els carrers i el Passeig Maritim de la vila. Cursa marcada al calendari dels corredors del Facvac Valls que estan en la fase de preparacio de la Marato de Barcelona.  Bons resultats pels atletes del Facvac presents, el Jordi Toda (FACVAC) 1h13´53¨i el Marc Guasch (FACVAC) 1h31´54¨. Nutrida participacio d´altres atletes vallencs del Grup Atletic-AAEET..
La pista coberta tambe ha estat present a les competcions dels atletes vallencs.  En aquest cas, presencia als Campionats de Catalunya Pista per Clubs B. Destacar la primera competición per equips de la Júlia Olle (CA TARRAGONA) amb el seu nou club. La Júlia va competir als 3000m marcan un temps de 11´41¨16.  En categoria masculina tambe presencia del corredor d´Alió Xavi Garcia (AA PRATENC) a la prova dels 1500m , marcan un temps de 4´09¨04.  A la prova del diumenge, al Campionat de Catalunya de Clubs A, presencia de la altre atleta vallenca, Marta Galimany (AAC) que s´imposava a la prova dels 1500m ,amb un temps de 4´37¨16.
El proper cap de setmana tambe serà de moltissima intensitat competitiva, i es que els atletes del Facvac Valls, estaran presents  a diferents curses i proves. Estarem presents a la Cursa de l´oli de Borges Blanques, al Quart de Marato de Reus, a la Cursa del Barri de San Antoni a Barcelona, als Campionats de Catalunya de cross per equips que es celebrarà a Sabadell. I els joves de l´escola d´atletisme de Facvac tindra la seva oportunitat al Campionat Territorial d´hivern per equips, que es celebrara a Cambrils. La gent del Triatlo tambe hi seran presents, a la prova de BTT  La Pica 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada