15 de març del 2012

ATLETES FACVAC PRESENTS A CAMBRILS I BALAGUER

EXIT VALLENC ALS 10QM DE CAMBRILS

Nou cap de setmana  amb una nombrosa participacio dels atletes del Facvac Valls.  La mes nombrosa en participacio i en exits va ser la de Cambrils, on es disputava la tercera edicio de la Mitja Marato de Cambrils i els  10qm Cambrils. Les dues proves van reunir prop de 2000 corredors, superan les xifres de participacio de les edicions anteriors. Recorregut molt planer i força favorable per fer bones marques, tot i que el volum de corredors  va provoca alguns problemas als quilometres inicials. Recorregut pel mateix passeig Maritim, rapit i tan sols afectat per l´aire , ja habitual a la zona , i que entreva de cara  als corredors.  El Facvac Valls, va estar present a les dues proves, a la Mitja Marato amb el Toni Gonzalez (FACVAC) 1h29´27  que realitzava un gran registre i el Jesus Roquet (FACVAC TRIATLO) 1h44´22que fa aquest curses de cara a la preparacio d´important reptes a nivel de triatlo.
 A la cursa del 10qm, l´atleta d´Alió xavi Garcia (AA Pratenc), ocupaba el cinque lloc de la cursa amb un temps de 32´39, altres atletes del Facvac Valls, particpants varen ser el 12é Jaume Jové (FACVAC) 34´21¨, Jordi Toda (FACVAC) 34´44¨, 24é Marta Galimany (AAC) 36´49¨i primra atleta femenina, 53é lloc Enric Menero (FACVAC) 39´36¨, 72é Ruben Otero (FACVAC TRIATLO) 40´50.  Molt bona presencia d´atletes vallencs d´altres entitats com AAEET –GAC i de Corredorsvalls.

MITJA MARATO DE BALAGUER + 10 QM BALAGUER

Els atletes del Facvac Valls repetian  participacio a  les curses de Ponent. Aquest cop a la Balaguer. La capital de la Noguera va acollir prop de 800 corredors, fent un nou rcord de paticipacio. Destacar el record de la mitja marato que es va poder batre despres de 15 anys. El recorregut es mante básicamente inalterable desde fa anys, amb el pas del corredors per Gerb, fins a Sant Llorenç, per tornar de nou per la mateixa carretera fins a la zona esportiva. El Facvac Valls va estar presenta mb dos dels seus atletes mes actius a les curses de Ponent. El primer d´ells , el Pere Josep Lopez (FACVAC) finalitzava la cursa de 10 qm amb un temps de 38´28¨, siguent eñ 12é classificat de la general i primer atleta de la seva categoria. Per altra banda tambe prenia part el corredor Joan Carles Purcalla, que finalitzava la prova amb uns bons registres, 47´08¨.
Continua la particpacio dels atletes del Facva en diferents proves. Aquest diumenge estarme presents a a la Cura dels Bombers de Lleida, mentres que els corredros del Facvac Muntanya estaren present a la Cursa i Caminada de Brafim