7 de març del 2012

FACVAC A LA MITJA MARATO DE BARCELONA

MITJA MARATO DE BARCELONA, RECORD DE PARTICIPACIO
Barcelona va viure aquest pasat cap de setmana, el avançament del que es viurà dintre de 3 setmanes, la Marato. Aquest cop era la Mitja Marato de Barcelona , que va omplir els carrers amb mes de 12000 corredors. Recorregut amb camvis respecte a les edicions anteriors.  La cursa amb el nou recorregut es molt rapida, i permet fer grans marques. No es estrany que els  temps dels guanyadors, situi aquest mitja marato com unes de les mes rapides d´Europa, i no seria estrany que els propers anys es facin marques per sota de la hora.  El temps del guanydor 1h00´28¨, la situa com a tercera millor marca any a la distancia, a part de ser nou record de la prova. El primer atleta no africà va ser el Jaume leiva, que finalitzava en 10é lloc amb un temps de 1h04´03¨.
El Facvac Valls va ser present a la prova  amb grans resultats pels seus corredors, que en molts casos van fer marques personals. 221é Albert Marsal (FACVAC), 1h19´45¨, 672é Pere Josep Lopez (FACVAC) 1h26´20¨, 933é Jordi Tous (FACVAC) 1h28´30¨ i l´ Albert Lopez (FACVAC) 1h48´4¨0 que va finalitzar la prova tot i patir mlts de problemes fisics.   La presencia de atletes vallencs d´altres equips tambe va ser nombrosa, amb corredors del GAC-AAEET, Josep Maria Batalla 1h33´22¨, Victor Prats Prats 1h39´43¨, Jordi Peris 1h43´57¨, Jordi Albino 1h44´22¨, i alguns menores del grup de Corredorsvalls.cat: Xavier Avila 1h38´25¨, Ramon Gonzalez 1h49´56¨, Santi Jimenez 1h51´29¨, Oscar pi 1h55´05¨, i Sergi Ruiz 1h55´06¨.