8 de juny del 2012

FACVAC MUNTANYA, A LA PUJADA A MONTALEGRE

FACVAC MUNTANYA A LA PUJADA A MONTALEGRE

La climatologia del pasat cap de setmana, va donar un altre aspecte al recorregut que sortint del Campnig la Noguera al costant del embassament de Sant llorenç., portava al corredors de la cursa de 14 km, pujar fins a l´ermita de Montalegre. Les plujes de la nit abans i una  mica durant la cursa, va fer que un recorregut força pedregos, es tornes un fangar, i força lliscant. Amb aquesta panorama es va trobar el  corredor Jordi Romeu (FACVAC MUNTANYA).. Sense ser un corredor habitual en aquest tipus de cursa, va demostrar una bona adaptació i un magnific estt de forma. Finalitzava el 4º classificat de la general. El seu temps final va ser de 1h27´58¨.
Els corredors del FACVAC MUNTANYA, estaram present aquest cap de setmana a la pujada Miramar, i tambe seran presents a la Cursa de Bell.lloc d´Urgell.