8 de juny del 2012

FACVAC TRIATLO A MATARÓ

FACVAC TRIATLO AL TRIATLO DE MATARÓ
La temporada de Triatlons esta en un punt maxim, amb  competicions setmana darrera setmana. Aquest cop la plaça on novament es van desplaçar els triatlete del FACVAC TRIATLO, va ser la vila de Mataró. En un recorregut  molt rapid, planer i molt ben controlat. La modalitat sprint, 750m natacio, 20km bicl i 5 cursa a peu. Presencia del Arnau Batalla (FACVAC TRIATLO), que esta demostrant una gran adaptacio a la prova i va millorant els seus registre. Aquest cop finlalitzava al lloc 286é amb in temps final de 1h1´56¨. Els seus parcials 16´36¨a la natacio, 37´amb bicicleta, i 19´30¨als 5 km finals de cursa a peu.
La temporada pels triatletes del FACVAC  TRIATLO, i la propera setmana estaran competint al triatlo de Manresa.