7 de novembre del 2012

ELS ATLETES DEL FACVAC ALS 10KM PORT AVENTURA

FACVAC VALLS ALS 10KM SOLIDARIS DE PORT AVENTURA
Com esta siguent habitual als darrers cap de setmana, la pluja a siguit protagonista a les curses on prenian part els atletes del Facvac Valls. Aquest cop va ser  a la multitudinaria cursa ques es celebrava a Port Aventura.  Els mes de 1000 corredors  van haver de fer front a un recorregut per l´interior del parc, força estret, i poc adient per encavir els nombrosos corredors.  A mes la cursa prevista presentada com a cursa de 10km, li mancaven aprop de 500m, el que invalida en certa forma les marques aconseguides per corredors. El Facvac Valls va estar present amb un nombrós grup de corredors ,que van finalitzar la prova amb bons resultats. 45é Quim Royes 37´52¨, 55é Pere Josep Lopez 38´26¨, 97é Ruben Otero 40´40¨, 269é Jesus Roquet 45´38¨, 452é Joan Miquel Escoda 30´22¨. Destacar el Pere Josep lopez que es classicava en primer lloc de la seva categoria.