28 de novembre del 2012

FACVAC VALLS, A LA MITJA MARATO DE TARRAGONA

FACVAC: GRANS RESULTATS A LA MITJA MARATO TARRAGONA

La mitja Marato de Tarragona  d´enguany ha portat grans resultats per altetes del Facvac.  Tot i les coincidencia amb les eleccions generals l´organitzacio va mantidre la data fixada. Aquest fet no va restar participacio i 1800 corredors van finalitzar la prova.. La prova presentava alguna petita variacio al recorregut, pero no el feia variar en massa, ni el recorregut ni el perfil del a prova.  Els corredors van poder gaudir d´una bona matinal per correr, i el temut aire no va ser aquest cop cap problema. Algunes critiques per part dels corredors al preu de la inscrpiciom que aquest any estava en 20€, amb un incremnt considerable respecte les edicions anterios. La resta de serveis molt correctes.
El Facva havia de estar present amb 5 corredors, pero les lessions i les obigacions d´alguns dels corredros a les mesas electorals, va reduir la participacio. Finalment va ser tan sols dos els corredors que prenia la sortida, l´Albert Marsal i el Ruben Otero. Els dos atletes del Facvac van deixar , uns gran registres, l´Albert Marsal es siutava entre le s 50 primers amb un temps de 1h19´17¨. Per la seva part el Ruben Otero, marca un  temps final de 1h23´56¨.Millor marca personal. Amb aquest resultat el Ruben finalitzava la seva temporada atletica., on a assollit els seus objectius i reptes personals.
Durant les properes setmanes els atletes del Facvac, tindran força presencia a les curses en diferents indrets, Lleida, Salou, Montmeñlo, Vilanova i la Geltru ect..