12 de juny del 2013

FACVAC MUNTANYA ,PRESENT A LA 32a PUJADA A MIRAMAR

FACVAC MUNTANYA, PRESENT A LA  32ª PUJADA A MIRAMAR
Els atletes del Facvac muntanya ,no es van voler perdre l´oportunitat de correr  casa. La tradicional prova va aplegar al voltant dels 300 participants entre corredors i caminadors, que van haver de recorre el ja tradicional recorregut. Una primer primera força rapida, per afrontar els quatre quilometres finals molt exigents.  El Facvac muntanya presentava un equip menys nombros que en d´altres ocasiones, i es que les lessions i molesties fisiques van mermar la particpacio. En tot cas, els atletes presents van assolir grans resultats. En categora masculina l´Albert Marsal 56´17¨, ocupava el quart lloc de la general, per la seva banda la Cristina Farga 1h09´29¨m ocupava el segon lloc de la general femenina.