5 de juny del 2013

FACVAC VALLS, CURSA DE LA GUINEU

FACVAC VALLS , A LA CURSA DE LA GUINEU
La poblacio del Pla d´Urgell, vilanova de Bellpuig va celebrar la tradicional cursa de la Guineu, obrint un mes de juny amb forçes curses a les comarques lleidatanes.  La prova amb dos recorregut un de 5km i un altre de 10km va aplegar mes de 600 corredors. Matinal amb una perfecta temperatura i amb un paisatje espectacular gracies a les plujes de les darreres setmanes. Recorregut per amplis camins de terra molt planer. Magnifica organitzacio amb tota mena de detalls i atencions amb les corredors. el Facvac Valls va estar presenta mb el Joan Carles Purcalla, que prenia part  amb tota la prudencia, donant que es troba en proces de recuperacio de les molesties fisiques, que porta arrosegant els darrers mesos. Finalitzava al lloc 233é amb un temps de 50´10¨.