17 de febrer del 2014

MARTA BATALLA, PODI A LA CURSA DE MUNTANYA 4 TERMES A MONTROIG

Marta Batalla, podi a la Cursa de muntanya 4 termes a Montroig

La primera de les curses del circuit de curses de muntanya del Baix Camp, va ser molt profitosa pels corredors de muntanya del Facvac Valls.  Un mati plujos i força fresc va acompanyar al prop de 500 particpants que es van desplaçar fins a Montroig del Camp, per disputar les diferents proves. Una cursa llarga de 25km, una cursa d´uns 12km i una caminada. Els corredors Facvac muntanya prenian la sortida a la prova llarga de 25km i mes de 1150m de desnivell acumulat. Gran paper en categoria femenina de la Mata Batalla, que es classificava en segon de la general femenina, amb un temps de 2h47´47¨. Per la seva part, el vetera corredor Francisco Sierra, entreva al  87é lloc ,amb un temps de 2h53´30¨, ocupant la primera plaça de la categoria M8.
La propera cursa del circuit sera el  9de març amb la pujada a la portella, al Hospitalet de l´infant.