17 de febrer del 2014

MITJA MARATO DE BARCELONA, NOU RECORD DEL MON DE LA DISTANCIA

Nou record del mon a la Mitja Marato de Barcelona

Els mes de 14000 corredors que prenian la sortida a la Mitja Marato de Barcelona, van poder gaudir d´un nou record del mon a la distancia, aconseguit per la atleta keniata Florence Kiplagat 1h05´12¨. Per la seva banda el tambe kenya Eliud Kipchoge 1h00´52¨, repetia trionf a la cursa.  Grans resultats que es va contagia a moltissim corredors que van assolir marques personals. El recorregut per la cuitat condal , ajuda a assolir grans registres. Circuit molt pla i amb forá animacio al llarg del mateix, aspece que sempre ajuda als corredors. El Facvac Valls, va estar presenta amb tres corredors, que assolian grans resultats. El milor dels representats va ser el Jaume Jove, que ocupava el 61é lloc amb un temps de 1h13´54¨, al 148é lloc entreva l´Albert Marsal 1h17´55¨. Per la seva banda en categori femenina gran registre de la Cristina Fargas, que marca un temps de 1h33´13¨.
Els corredors del Facvac Valls pendran part els propers dies en diferents proves de ruta, com son a Reus, Cambrils, Balaguer ect..