4 de març del 2010

JOVES I PREPARATS: ELS JUNIORS DEL FACVAC AMB NOTA




JOVES I PREPARATS, ELS ATLETES JUNIORS DEL FACVAC DONAN LA NOTA

Els joves atletes del FACVAC van donar cada dia una alegría i volem anar sumant exits com ho han estat fem durant molts anys els mes grans del club. Aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedes a la finaldel Cto de Catalunya de 3000m en pista cuberta, l´atleta de l´espluga Francoli Joan Mateu (FACVAC) va assolir el tercer a la proba. El seu temps de 9´50¨. El Joan no partia em principi amb posibiltats, pero les circunstaciees de la cursa, el va fer lluitar pels llocs de devant. Aquest tercer lloc es un premi merescut despres dela gran temporada d´hivern que estaba fen.

PeR altre banda altres dos atletes de la mateixa categoría junior, serán tambe presentes aquest cap de setmana en dos campionats d´Espanya en diferents modalitat. Per un costat el Eloi Borras (FACVAC) ha sigut sel.lecionat per la Federacio Catlana d´atletsme, per formar part de l ´equip de cross que es desplaçara fins A Coruña, per disputar le Cto Espanya de Cross. Sens dubte la seva presencia es unp remi a la gran temporada que esta duent, i que es va veure refrendada fa dues setmana al Cto Espanya de Cross per equips celebrat a Haro

L´altre atleta present en un campionat será el Sergi Miró (FACVAC) que lluitarà per assolir un lloc de podi al Cto de Espànya Junior en pista coberta, que es celebrara a Donosti. El Sergi pendrà part a la proba del Heptalo, i amb posibilitats de lluitar pels primres llocs.. Amb posibilitat d´anar al mateix campionat esta la Maria Casanova (FACVAC), que esta pendent d´una posible baixa entre les participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada