1 de març del 2010

FACVAC PRESENT AL 1º MITJA MARATO CAMBRILS

El calendari de curses de ruta tindra la mes de febrer una nova cursa, la Mitja Marato de Cambrils . En la seva primera edicio a superat les espectatives de participació. Mes de 1300 corredors van recorrer el Passeig Maritm de Cambrils, fins a Vilafortuny, per completar els dos recorreguts, una de 10 km i un altre de mitja marato. La climatología va respectar la major part del circuit, tant sols l´aire que van trovar es corredors en alguns trams del llarg passeig van endurir una cursa amb un recorregut molt planer. Destacar la presencia sempre molt mediatica de dos figures de l´esport com som exciclista Joseba Beloki i el corredor Martin Fiz, ara ja retirat del atletisme profesional pero mantenin un fantastic estat de forma.

Destacada presencia d´atletes vallencs tant del FACVAC com de l´Grup Atletic AAEET. Per `part dels atletes de fons de FACVAC, destacar el debut a la distancia de dos dels seus corredors. El Marc Guasch (FACVAC) finalitzava la seva primera mitja marato amb un temps de 1h33´28¨. L´altre corredor que feia el debut a la distancia era el Llorenç Costansa (FACVAC) que marcava un temps final de 1h44´28¨. La resta de resultats del corredors del FACVAC van ser els seguents: Pere Josep Lopez (FACVAC) 1h24:22, i Xavi Borras (FACVAC) 1h38:46. A la cursa de 10qm la resencia de la Manuela Calderay (FACVAC) que va finalitzar amb un temps de 54´02

El grup d´atletes de fons del FACVAC, pendran part en properes curses com som la Mitja Marato de Banyoles, Cursa d´Esparraguera, i la Mitja Marato Maresme.