28 de febrer del 2010

FACVAC 23é AL CTO ESPANYA CROSS CURT

EL FACVAC CLASSIFICAT 23é LLOC AL CTO ESPANYA CROSS Si fa una any al Cto D´Espanya de Cross a Caceres , el premi era estar present. Aquest any els components de l´equip de Cross del FACVAC volian mes. Eran molts concients de les seves posibilitats de accedir a un lloc mes amunt al podi de la classifacio final. Pero tenían present que les baixes d´ultim momento deixavan al equip amb tant sols cuatre integrants i que cap d´ells podía fallar. Els primer dels objectius era situar al equip entre els 25 milors equips de Cross a nivel estatal. El diumenge dia 21 la poblacio de Haro va rebre als mes de 2500 atletes que van disputar cadasqunes de les diferents proves. L´equip de cross del FACVA prenia part al Cto de Espanya de Cross Curt sobre una distancia de 4 quilometre. El circuit molt pla, pero ple de curves i camvis de sentit, va viure una jornada molt dura amb unes temperaturesmolt baixes i molt d´aire que acentuava la sensacio de fred. Molt de fred i molt d´aire el que van patit els quatre corredors del FACVAC. Pero tot i els temps els corredors del FACVAC van saber aprofitar l´experiencia de cursa de l´any passat, i van estar moolt ben situats durant la cursa, aprofitant els espais que el circuit permetia per anar avançat corredors. La igualtat entre entre tots els componnets de l´equip va pemetre que els quatre corredros entresin amb 15 llloc de diferencia, i siguent un dels equips mes equilibrats de Campionat. La bona actuacio de tots ells, va permetre situar al FACVAC al lloc 23é de la classificació, i tercer club català despres de FC Bacelona i l´ISS Hospitalrt. Un exit sense precedents, i mes valorant l´estructura i mitjant amb que compta el FACVAC . Els resultats individulas van ser: 98é Xavi Garcia 13:26; 103é Abderrahame Boutarhi 13:29 ;106é Jaume Jove 13:29 ;113é Jordi Toda 13:35 . En el mateix Campionant va pendre part l´Eloi Borras (AAC-FACVAC) en la categoría junior, que es va clasificar al lloc 55 mb un temps de 27:51. Una gran actuacio de l´Eloi que li obre la posibilitat de entrar a formar part de la seleccio catalana de cross. En categoría femenina va pendre part la vallenca Marta Galimany (ISS Hospitalet) que va pendre part al Cross llarg. La Marta va entrar al lloc 45 amb un temps de 31:46, ocupan el seu equip el 6é lloc en la classificacio per clubs